Jens Dolk

Jens Dolk är föreläsare sedan 1995 då Carl Jan Granqvist lärde honom att om man är dålig på att skriva (ordblind) så är det roligt att prata inför folk.

Sedermera blev det där med skrivandet inte heller en så stor sak. Sedan 1996 har han skrivit 7 böcker om mat och vin, 400 helsidor i SvD samt artiklar för Expressen och TT. Sen blev det TV4 både vin på fredagar i Nyhetsmorgon men också projektet Mitt Kök.

Tidigare hade Jens nästan uteslutande föreläsningar om ämnet mat och vin, mensedan starten av K-märkt har det blivit mycket hållbarhet med fokus på matsvinn. Jens har också gjort föreläsningar på detta ämne för barn i 7-9:an. På den skola han arbetade resulterade det i ett 50% minskat svinn från barnen på lunchen.

Jens är även uppskattad konferencier och moderator.

Talare





Moderator

Patrik Stoopendahl

Markets & Innovation Consultant & Business Anthropologist
Kairos Future





Moderator

Sara Öhrvall

Senior rådgivare inom digitalisering





Moderator

Christina Cheng

Grundare och chefsstrateg trend och innovation
Sprillo





Moderator

Mats Munther

Chef Affärsutveckling
ICA Sverige





Moderator

Gustav Löfving

Marknads- och Affärsutvecklingschef
Harrys





Moderator

Jesper Weidlitz

Grundare och VD
Urban Deli





Moderator

Stefan Karlsson

Krögare, Juryordförande Årets Kock 2018





Moderator

Leif Olausson

Ordförande DLFs Marknadskommitté R&S, Senior Director
Arla Foods

Kontakt
Vid eventuella praktiska frågor, vänligen kontakta:
Marie Höglund
Tel. 0708 634 850
Vid eventuella frågor om innehållet, vänligen kontakta:
Mathias Dittrich
Tel. 0708 445 448

Konferenslokal:

Vasateatern i Stockholm