VÄLKOMMEN TILL FOODSERVICE ’19

Foodservice ’19 är mötesplatsen för dig som är beslutsfattare inom restaurang- och storhushållsbranschen men vänder sig även till beslutsfattare i dagligvarubranschen i takt med en alltmer ökande branschglidning. 


Talare





Moderator

Eva Pettersson

VD
Axfood Snabbgross





Moderator

Victoria Bignet

Medförfattare The EAT-Lancet report on Food, Health and Planet
Stockholm Resilience Center





Moderator

Agneta Påander

CSR-Direktör
Orkla Foods Sverige





Moderator

Claes Johansson

Chef Hållbar Utveckling
Lantmännen





Moderator

Isabel Moretti

VD
Svenskt Kött





Moderator

Christofer Carlsmose

Corporate Sustainability Manager
Menigo





Moderator

Jens Dolk

Krögare
K-Märkt





Moderator

Karin Lundell

Måltidschef/Kontorschef Teknik- och Servicekontoret
Strängnäs kommun





Moderator

Jonatan Hultman

Head of Sales
Karma





Moderator

AnnaLena Norrman

Hållbarhets- och Kvalitetsdirektör
Martin & Servera





Moderator

Maria Dundeberg

Ordförande DLFs Marknadskommitté R&S



 
Program

12

Onsdag

Juni, 2019

  • 11.45 -12.30

    DLF-lunch serveras från två foodtrucks utanför Filmhuset (Endast för DLF-medlemmar)

  • 12.45 -13.20

    Föreläsning med Eva Pettersson, VD Axfood Snabbgross (Endast för DLF-medlemmar)

  • 13.00 -14.00

    Registrering med kaffe och kaka

  • 14.00

    Välkommen!

    Maria Dundeberg, Ordförande Marknadskommitté R&S

    Tareq Taylor, Moderator

  • Hur kan vi föda världens befolkning på ett hälsosamt sätt utan att överskrida jordens resurser? 

    Victoria Bignet, medförfattare The EAT-Lancet report on Food, Health and Planet, Stockholm Resilience Center

  • Vad gör branschen för att bli ännu mer hållbar?

    Agneta Påander, CSR-Direktör, Orkla Foods Sverige

    Isabel Moretti, VD, Svenskt Kött

    Claes Johansson, Chef Hållbar Utveckling, Lantmännen 

    Christoffer Carlsmose, Corporate Sustainability Manager, Menigo

  • Vad gör branschen för att minska matsvinnet?

    Jens Dolk, Krögare, K-märkt

    Jonatan Hultman, Head of Sales, Karma

    Karin Lundell, Måltidschef/Kontorschef Teknik- och Servicekontoret, Strängnäs kommun

    AnnaLena Norrman, Hållbarhets- och Kvalitetsdirektör, Martin & Servera

  • Årets Foodservicevara - presentation av de nominerade produkterna

  • 15.45

    Mingelfika och provsmakning av nominerade produkter

  • 16.15

    Framtidens mat och förpackningstrender

    Lovisa Madås, Grundare Agfo

    Frida Jonson, Grundare Agfo

  • Mod och passion

    Mikael Genberg, Konstnär

  • Ca 17.30

    Avslutning konferens

  • 17.30 -18.45

    Cocktail & mingel på K-märkts takterass 

  • 18.45

    Middag med underhållning och utdelning av priset Årets Foodservicevara

  • 24.00

    Baren stänger


Anmälan

DLF-lunch med Eva Pettersson, VD, Axfood Snabbgross, 150 kronor exklusive moms. (OBS! DLF-lunchen endast öppen för medlemmar i DLF.)

Eftermiddagsprogram 1950 kronor exklusive moms.

Cocktail, middag och underhållning 1450 kronor exklusive moms.

Inbjudna gäster deltar kostnadsfritt

DLF-medlem

  • DLF-lunch med Eva Pettersson, VD,
    Axfood Snabbgross
    150 kronor exklusive moms
  • Eftermiddagsprogram
    1950 kronor exklusive moms
  • Cocktail, middag och underhållning
    1450 kronor exklusive moms

Inbjuden gäst

  • Inbjudna gäster deltar kostnadsfritt
  • Eftermiddagsprogram
  • Cocktail, middag och underhållning
Kontakt
Vid praktiska frågor, vänligen kontakta:
Marie Höglund
Mob. 0708 634 850
Vid frågor om innehållet, vänligen kontakta:
Frida Holgersson
Mob. 0706 002 841

Konferenslokal:

Filmhuset, Borgvägen 1-5
K-Märkt Garnisonen, Karlavägen 100