- 11.45 -12.30
DLF-lunch serveras från två foodtrucks utanför Filmhuset (Endast för DLF-medlemmar)
- 12.45 -13.20
Föreläsning med Eva Pettersson, VD Axfood Snabbgross (Endast för DLF-medlemmar)
- 13.00 -14.00
Registrering med kaffe och kaka
- 14.00
Välkommen!
Maria Dundeberg, Ordförande Marknadskommitté R&S
Tareq Taylor, Moderator
Hur kan vi föda världens befolkning på ett hälsosamt sätt utan att överskrida jordens resurser?
Victoria Bignet, medförfattare The EAT-Lancet report on Food, Health and Planet, Stockholm Resilience Center
Vad gör branschen för att bli ännu mer hållbar?
Agneta Påander, CSR-Direktör, Orkla Foods Sverige
Isabel Moretti, VD, Svenskt Kött
Claes Johansson, Chef Hållbar Utveckling, Lantmännen
Christoffer Carlsmose, Corporate Sustainability Manager, Menigo
Vad gör branschen för att minska matsvinnet?
Jens Dolk, Krögare, K-märkt
Jonatan Hultman, Head of Sales, Karma
Karin Lundell, Måltidschef/Kontorschef Teknik- och Servicekontoret, Strängnäs kommun
AnnaLena Norrman, Hållbarhets- och Kvalitetsdirektör, Martin & Servera
Årets Foodservicevara - presentation av de nominerade produkterna
- 15.45
Mingelfika och provsmakning av nominerade produkter
- 16.15
Framtidens mat och förpackningstrender
Lovisa Madås, Grundare Agfo
Frida Jonson, Grundare Agfo
Mod och passion
Mikael Genberg, Konstnär
- Ca 17.30
Avslutning konferens
- 17.30 -18.45
Cocktail & mingel på K-märkts takterass
- 18.45
Middag med underhållning och utdelning av priset Årets Foodservicevara
- 24.00
Baren stänger