- 13.00-14.00
Registrering med kaffe och fika
- 14.00
Välkommen!
Ordförande DLFs Marknadskommitté Foodservice
Lisa Lemke, Moderator
Foodservicemarknaden 2025 och framåt
Thomas Jakobsson, Chefsekonom, Visita
Insikter från de hetaste restaurangtrenderna i London och New York
Sofie Zettergren Bonnevier, Trend- och innovationskonsult, Grundare PopFoodie Media
Reflektioner om trender, utmaningar och möjligheter inom foodservice
Veronica Claeson, Kategori- och inköpsdirektör, Martin & Servera
Peter Meyerson, Sverigechef, Unilever Food Solutions
Nomineringsfilm Årets Foodservicevara 2025
Intervju med Fredrik Eriksson, Juryordförande, Krögare Långbro Värdshus och Nationalmuseum
- 15.20
Paus med fika, provsmakning och röstning
- 16.00
Effektiv datadelning - till flera
Jonatan Tullberg, VD, GS1 Sweden
Vår vision: Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten
Madeleine Brehmer, VD och ägare, Sabis
Nobelmiddagen 2024 bakom kulisserna
Frida Bäcke, Grundare Socker Sucker, utsedd till Konditorernas konditor
Bättre och hållbarare måltidsupplevelser genom hela livet
Thomas Dahlstedt, VD och grundare, Nordrest
Mitt jobb: chef över Zlatan, Messi och Ronaldo
- beslut och kommunikation i pressade situationer
Jonas Eriksson, fotbollsdomare och entreprenör
- 17.30
Avslutning konferens
- 17.30
Cocktail & mingel på Terrassen
- 18.45
Middag Stora Salongen
Lisa Lemke, Konferencier
Korande av vinnaren av Årets Foodservicevara 2025
Underhållning
- 23.30 ca
Baren stänger