VÄLKOMMEN TILL FOODSERVICE ’24

Välkommen till DLFs Foodserviceevent den 30 maj på Moderna Muséet på Skeppsholmen i Stockholm!

Du kan se fram emot en innehållsrik dag med de senaste prognoserna, intressanta samtal med ledande branschföreträdare, en rykande färsk trend- och insiktsstudie om restauranggästen samt spännande presentationer och kundcase om hur vi skapar en effektiv, innovativ och hållbar foodservicebransch.

Dagen avslutas med cocktail, mingel och middag med välsmakande mat och dryck samt underhållning i toppklass! Under middagen blir det även prisutdelning i tävlingen Årets Foodservicevara. 

Eventet arrangeras i samarbete med GS1 Sweden.


Talare





Moderator

Thomas Jakobsson

Chefsekonom, Visita





Moderator

Jonas Köhler

VD, Menigo, Ordförande Livsmedelsgrossisterna





Moderator

Henrik Samuelson

VD, Santa Maria, Ordförande DLF





Moderator

Fredrik Eriksson

Juryordförande Årets Foodservicevara, Krögare Långbro Värdshus och Nationalmuseum





Moderator

Eva Sundberg

Projektledare
Jordbruksverket och MATtanken





Moderator

Marcus Carlsson

Country Food Manager
IKEA Retail Sweden





Moderator

Annette Linderoth

Chief Procurement Officer
O'Learys Group



 
Program

30

torsdag

maj, 2024

  • 13.00 - 14.00

    Registrering med kaffe och lättare förtäring

  • 14:00

    Välkommen!

    Kristina Hovmöller, Ordförande DLFs Marknadskommitté Foodservice

    Lisa Lemke, Moderator

  • Foodservicemarknaden 2024 och framåt

    Thomas Jakobsson, Chefsekonom, Visita

  • Ny DLF-studie! I restauranggästens huvud, hjärta och plånbok

    Johan Åkesson, Grundare, Hint

  • Hur samarbetar vi för att utveckla en effektiv, innovativ och hållbar foodservicebransch?

    Henrik Samuelson, VD, Santa Maria, Ordförande DLF 

    Jonas Köhler, VD, Menigo, Ordförande Livsmedelsgrossisterna

  • Nomineringsfilm Årets Foodservicevara 2024

    Intervju med Fredrik Eriksson, Juryordförande, Krögare Långbro Värdshus och Nationalmuseum

  • 15.20 - 15.50

    Paus med fika, provsmakning och omröstning i tävlingen Årets Foodservicevara

  • SÅ SKAPAR VI EN EFFEKTIV, INNOVATIV OCH HÅLLBAR FOODSERVICEBRANSCH
  • Hållbara offentliga måltider

    Eva Sundberg, Projektledare, Jordbruksverket och MATtanken

  • Digitaliserad produktdata för framtiden, idag

    Jonatan Tullberg, VD, GS1 Sweden

  • IKEA Sverige och Årets Kock i nytt samarbete

    Helene Kugelberg, VD Årets Kock

    Marcus Carlsson, Country Food Manager, IKEA Retail Sweden

  • O'Learys Group - hållbarhet i flera dimensioner

    Annette Linderoth, Chief Procurement Officer, O'Learys Group

  • Mod och motivation - 126 meter på ett andetag

    Annelie Pompe, Äventyrare

  • 17.30 ca

    Konferensen avslutas

  • 18.30

    Middag

    Lisa Lemke, Konferencier

    Prisutdelning Årets Foodservicevara 2024

    Underhållning

  • 23.30

    Baren stänger


Anmälan

Program eftermiddag: 
2 595 kr exkl. moms

Middag och underhållning:
1 695 kr exkl. moms

Inbjudna gäster deltar utan kostnad.

FULLBOKAT! Vi har reserverat ett antal enkelrum på Scandic Anglais.
För att boka rum, kontakta Marie Höglund, 0708-634850 eller maila marie.hoglund@dlf.se senast den 24 april.

 

Kontakt
Vid praktiska frågor, vänligen kontakta:
Marie Höglund
Mob. 0708 634 850
Vid frågor om innehållet, vänligen kontakta:
Frida Holgersson
Mob. 0706 002 841