VÄLKOMMEN TILL FOODSERVICE ’17

Foodservice ’17 är mötesplatsen för dig som är beslutsfattare inom restaurang- och storhushållsbranschen, men är även relevant för beslutsfattare i dagligvarubranschen i takt med en alltmer ökande branschglidning. Konferensen ger dig nya värdefulla insikter från experter inom digitalisering, konsument- och branschtrender och från ledande branschföreträdare.

Foodservice '17 ger dig också utmärkta möjligheter att nätverka med andra beslutsfattare i branschen.

 


Talare





Moderator

Patrik Stoopendahl

Markets & Innovation Consultant & Business Anthropologist
Kairos Future





Moderator

Sara Öhrvall

Senior rådgivare inom digitalisering





Moderator

Christina Cheng

Grundare och chefsstrateg trend och innovation
Sprillo





Moderator

Mats Munther

Chef Affärsutveckling
ICA Sverige





Moderator

Gustav Löfving

Marknads- och affärsutvecklingschef
Harry´s Pubar





Moderator

Jesper Weidlitz

Grundare och VD
Urban Deli





Moderator

Stefan Karlsson

Krögare, Juryordförande Årets Kock 2018





Moderator

Leif Olausson

Ordförande DLFs Marknadskommitté R&S, Senior Director
Arla Foods



 
Program
13.15 -14.00

Registrering och kaffe

14.00-14.10

Välkommen! 

Leif Olausson, ordförande i DLF:s Marknadskommitté R&S

Moderator Jens Dolk

14.10-14.40

Trend som affärsutveckling

Christina Cheng, Grundare och chefsstrateg trend och innovation, Sprillo    

14.40-15.00

Framtida attityder och beteenden

Patrik Stoopendahl, Deputy Director Consumer Markets & Innovation, Consultant & Business Anthropologist, Kairos Future 

Gustav Löfving, Marknads- & affärsutvecklingschef, Harry´s Pubar

15.05-15.40

Paneldiskussion

Jonas Köhler, VD, Menigo, Ordförande Livsmedelsgrossisterna för restaurang & storhushåll

Mats Munther, Chef Affärsutveckling, ICA Sverige

Jesper Weidlitz, VD, Urban Deli

Lars Appelqvist, VD Löfbergs, Ordförande Livsmedelsföretagen 

Gustav Löfving, Marknads- & affärsutvecklingschef, Harry´s Pubar

Stefan Karlsson, Krögare, Juryordförande Årets Kock 2018

15.40-16.10

Mingelfika

16.10-16.55

I den digitala dimensionen blir allt annorlunda

Sara Öhrvall, Senior rådgivare inom digitalisering, styrelseledamot i bl a Investor, Bonnier, Expressen och KICKS

Ca 17.00

Avslutning konferens

17.00-18.15

Cocktail & mingel

18.15

Middag och underhållning

Tema Balinesisk fusion i samarbete med Danyel Couet, Melker Andersson och Damon Rasti.

23.30

Baren stänger


Anmälan

DLF-lunch med Frank Fiskers, Koncernchef, Scandic Hotels, 440 kronor exklusive moms.

(OBS! DLF-lunchen endast öppen för medlemmar i DLF.)

Eftermiddagsprogram 1950 kronor exklusive moms.

Cocktail, middag och underhållning 1450 kronor exklusive moms.

Inbjudna gäster deltar kostnadsfritt.

 

Kontakt
Vid eventuella praktiska frågor, vänligen kontakta:
Marie Höglund
Tel. 0708 634 850
Vid eventuella frågor om innehållet, vänligen kontakta:
Mathias Dittrich
Tel. 0708 445 448

Konferenslokal:

Vasateatern i Stockholm