Välkommen till Stora Dagligvarudagen

Talangfulla, motiverade medarbetare är ett företags främsta tillgång och gör det lättare att nå framgång. Hur ska dagligvarubranschen lyckas locka till sig de mest lovande talangerna i den hårda konkurrensen från andra branscher, konsultbolag och startups? 

Vad kännetecknar ett bra arbetsgivarvarumärke? Vad behöver vår bransch erbjuda sina framtida medarbetare för att de ska välja oss, och hur kan branschens ledare utveckla dem så att de vill stanna kvar? 

Varmt välkommen den 4 oktober!

 

Talare

Richard Mosley

Richard Mosley är en internationell employer branding-guru som tillsammans med Universum hjälper företag världen över att leda och stärka sina employer brands.

På Stora Dagligvarudagen kommer Richard att berätta varför det är viktigt för företag att ha ett starkt arbetsgivarvarumärke och hur de ska gå till väga för att locka rätt talanger. Med Universums undersökningar som grund avslöjar han vad dagens akademiker värdesätter högst och kräver när de väljer arbetsgivare.
 

Whitney Johnson

Whitney Johnson, rankad som en av världens 30 främsta affärstänkare, är expert på disruptiv innovation och personlig utveckling.

Som VD och medgrundare av The Disruptive Innovation Fund med Clayton Christensen utvecklade hon teorin om disruptiv innovation.

Whitney är författare till flera kritikerrosade böcker som Disrupt yourself och Build an A-team.

I sin presentation på Stora Dagligvarudagen kommer Whitney att visa vad som krävs av ledare för att skapa och utveckla högpresterade team och medarbetare.

Program

 
14.00 - 15.00

Registrering och mingel med lättare förtäring, China Teatern

 

15.00 -17.15

Richard Mosley - Building a Strong Employer Brand

 

Universums studentpanel i samtal med HR-chefer

 

Whitney Johnson - Building an A-Team: How to Become a Talent Magnet, A Leader People Love to Work For

 

17.30

Cocktail och middag med underhållning och prisutdelning av Årets Dagligvara. Vinterträdgården, Grand Hôtel


Anmälan


 

 


Kontakt

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta:
Marie Höglund
Tel. 0708-634850

Lokaler:

China teatern & Grand Hôtel, Vinterträdgården, Stockholm